ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Shimadzu | LabRulez ICPMS

    Solutions for Vaccine Testing

    Brožury a specifikace
    | 2020 | Shimadzu
    Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES
    Instrumentace
    Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza, Klinická analýza

    Solutions for Vaccine Testing

    Příručky
    | 2020 | Shimadzu
    Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Microorganism Species Analysis and Component Analysis

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    FTIR-ATR Characterization of Commercial Honey Samples and Their Adulteration with Sugar Syrups Using Chemometric Analysis

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (Pittcon)
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantitative Analysis of Sugars (Fructose, Glucose, and Sucrose) in Honey by FTIR

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    CSSC & MSMS 2024 (Program konference, přednášející)

    Út, 14.5.2024
    Spektroskopická společnost Jana Marka Marci
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.