Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Analysis of 3-chloro-1,2-propanediol in soy sauce (hydrolysed vegetable protein – HVP)
Aplikace
| N/A | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Amino Acids Contained in Soy Sauce
Aplikace
| 2011 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Ethylene Oxide and 2-Chloroethanol Analysis in Instant Noodles by Dynamic Headspace and GC- MS/MS
Aplikace
| 2024 | Shimadzu
GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection
Aplikace
| 2002 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection
Aplikace
| 2002 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Food Preservatives by GC/MS
Aplikace
| N/A | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Methyl Methacrylate in Polymethyl Methacrylate Plastics by GC
Aplikace
| N/A | Shimadzu
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie
Efficient Data Analysis for Food Samples by Using Smart Metabolites Databas