ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 2

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GPC/SEC
    Instrumentace
    GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 3

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Profiling of Citrus Oils and Determination of Furocoumarins in Citrus Oils Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Adulteration in High Quality Styrian Pumpkin Seed Oil Using Untargeted Analysis via LC-QTOF Followed by Analysis of Specific Entities via LC-QQQ

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies (RAFA)
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of PAHs in Edible Oils by Online Enrichment, Matrix Removal and Fluorescence Detection

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of the Agilent 1260 LC system for analysis of base oils, as specified by ASTM D7419

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Quality Analysis of Virgin Olive Oils – Part 4

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.