ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    A Combination of Standard (SBSE) and Solvent- Assisted (SA-SBSE) Stir Bar Sorptive Extraction for Comprehensive Analysis of Flavor Compounds in Beverages

    Aplikace
    | 2018 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Flavors using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Detection of Spoilage Markers in Food Products using a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Feasibility of Extraction and Quantitation of Δ9-Tetrahydrocannabinol in Body Fluids by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and GC/MS

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie, Klinická analýza

    Fast Analysis of Beverages using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Extraction and GC/MS Determination of Phthalates in Consumer Products

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Materiálová analýza, Ostatní

    An Automated Sorptive Extraction- Thermal Desorption GC-MS System for the Analysis of Aqueous Samples

    Aplikace
    | 1999 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Evaluation of PDMS-Based Extraction Techniques and GC-TOFMS for the Analysis of Off-fl avor Chemicals in Beer

    Aplikace
    | 2006 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) Coupled to Thermal Desorption GC-MS for Determination of Ultra-Trace Level Compounds in Aqueous Samples

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Simple, Fast and Reliable Determination of Fat in Food According to the Caviezel® Method using a Turnkey Fat Determination System

    Aplikace
    | 2009 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.