ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

      On-line LC-GC Coupling - A New Method for the Determination of Al kyl phe nols in Environmental Samples

      Aplikace
      | 1998 | GERSTEL
      GC, HPLC
      Instrumentace
      GC, HPLC
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí

      Thermochemolysis – A Simple and Rapid Methylation Method Based on TMAH for Gas Chromatographic Analysis of Linseed Oil and Amber

      Aplikace
      | 2013 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Trace Analysis of PAH´s and PCB´s in Soil through On-Line Direct Thermal Desorption

      Aplikace
      | 1994 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí

      Stir Bar Sorptive Extraction: Enhancing Selectivity of the PDMS Phase

      Aplikace
      | 2001 | GERSTEL
      GC, Termální desorpce
      Instrumentace
      GC, Termální desorpce
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

      Identification of Fatty Acid Methyl Esters as Minor Components in Fish Oil by Multidimensional GC-MSD: New Furan Fatty Acids

      Aplikace
      | 1993 | GERSTEL
      GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD

      Aplikace
      | 2000 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      The Use of a Multi Purpose Sampler for Headspace GC-MS Analysis of Volatile Organic Compounds in Human Urine

      Aplikace
      | 1994 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Metabolomika, Klinická analýza

      Feasibility of Extraction and Quantitation of Δ9-Tetrahydrocannabinol in Body Fluids by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and GC/MS

      Aplikace
      | 2005 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Forenzní analýza a toxikologie, Klinická analýza

      Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

      Aplikace
      | 2000 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Elimination of Polar Matrix Components Prior to GC Analysis using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE)

      Aplikace
      | 2001 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

      Ne, 19.5.2024
      CEITEC

      LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

      Čt, 16.5.2024
      LabRulez

      Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

      Čt, 16.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.