Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
(12)
Průmysl a chemie
(2)
Životní prostředí
(2)
Instrumentace
Výrobce
Agilent Technologies
(14)
GERSTEL
(15)
Autor
Agilent Technologies
(124)
Chemické listy
(3)
GERSTEL
Mestrelab Research
(1)
GERSTEL
Typ Publikace
Aplikace
(14)
Brožury a specifikace
(1)
Rok vydání
Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS
Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Coupling Retention Time Locked Methods and Libraries to Automated SPME or SBSE for Analysis of Flavors and Fragrances
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread
Aplikace
| 2016 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Stir Bar Sorptive Extraction: Recovery of Organic Acids and Amines
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Target GC-MS Analysis using Accelerated Column Heating and Interactive Deconvolution Software
Aplikace
| 2006 | GERSTEL
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Characterization of a Mass Spectrometer based Electronic Nose for Routine Quality Control Measurements of Flavors
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Applicability of a New Versatile Temperature Programmed Thermodesorption System in Single and Multi Column Capillary GC/MS
Aplikace
| 1992 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Průmysl a chemie
Analysis of Beverage Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS
Aplikace
| 2018 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Qualitative Analysis of Coconut Water Products using Stir Bar Sorptive Extraction Combined with Thermal Desorption-GC/MS
Aplikace
| 2012 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
Metrohm: Obchodní a aplikační specialista
Ne, 5.5.2024
Metrohm Česká republika
Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru
Po, 13.5.2024
ANALYTIKA
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.