ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Volatile Organic Compounds from Adhesives and their Contribution to Indoor Air Problems

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Materiálová analýza

    Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Injection of Distilled Spirits with PTV Matrix Removal: The Perfect Splitless Injection ?

    Aplikace
    | 1998 | GERSTEL
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Screening of Apple Flavor Compounds by SPME in Combination with Fast Capillary GC–MS using a Modular Accelerated Column Heater (MACH) and Quadrupole Mass Spectrometric Detector (qMSD)

    Aplikace
    | 2006 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread

    Aplikace
    | 2016 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative Analysis of Coconut Water Products using Stir Bar Sorptive Extraction Combined with Thermal Desorption-GC/MS

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multidimensional GC Analysis of Complex Samples

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.