ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Elimination of Polar Matrix Components Prior to GC Analysis using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE)

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza

    Stir Bar Sorptive Extraction: Enhancing Selectivity of the PDMS Phase

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Elimination of Non-Volatile Sample Matrix Components After GC Injection using a Thermal Desorber and Microvial Inserts

    Aplikace
    | 2006 | GERSTEL
    Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Průmysl a chemie

    Feasibility of Extraction and Quantitation of Δ9-Tetrahydrocannabinol in Body Fluids by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and GC/MS

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie, Klinická analýza

    Stir Bar Sorptive Extraction from Food Simulating Solvents: Preliminary Studies

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Wet Samples by Direct Ther mal Desorption GC

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Coupling Retention Time Locked Methods and Libraries to Automated SPME or SBSE for Analysis of Flavors and Fragrances

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Efficient Multidimensional GC Analysis of Complex Samples Using Low Thermal Mass Column Modules

    Aplikace
    | 2004 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Detection of Packaging Emissions using a Flexible Headspace Sampler Combined with a Multi Sensor System and a Separation Unit

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    High Throughput Method for the Determination of PAHs in Seafood by QuEChERS-SBSE-GC-MS

    Aplikace
    | 2010 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.