Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Materiálová analýza
(2)
Potraviny a zemědělství
(11)
Průmysl a chemie
(3)
Životní prostředí
(2)
Instrumentace
Výrobce
Agilent Technologies
(13)
GERSTEL
(15)
Autor
Agilent Technologies
(30)
Chemické listy
(1)
GERSTEL
Metrohm
(5)
GERSTEL
Typ Publikace
Aplikace
(12)
Brožury a specifikace
(2)
Rok vydání
Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS
Fast Analysis of Beverages using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Coupling Retention Time Locked Methods and Libraries to Automated SPME or SBSE for Analysis of Flavors and Fragrances
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Detection of Spoilage Markers in Food Products using a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Using Three Types of Twister Phases for Stir Bar Sorptive Extraction of Whisky, Wine and Fruit Juice
Aplikace
| 2011 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
A Selectable Single or Multidimensional GC System with Heart-Cut Fraction Collection and Dual Detection for Trace Analysis of Complex Samples
Aplikace
| 2005 | GERSTEL
GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie
Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Packaging Materials using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2004 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza
Advances in the Capillary Gas Chromatographic Analysis of Beverages using PTV Injection combined with Ancillary Sample Introduction Systems
Aplikace
| 1998 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Thermo Extractor - TE 2
Brožury a specifikace
| N/A | GERSTEL
Termální desorpce
Instrumentace
Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
A Novel Extraction Technique for Aqueous Samples: Stir Bar Sorptive Extraction
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi
St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Přednáška LABOREXPO 2024: Analýza rozličných látek v kultivačním médiu
Út, 28.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.