ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Automated Solid Phase Microextraction using the GERSTEL MPS Prepstation and MAESTRO Software

    Aplikace
    | 2007 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Ostatní

    Volatile Organic Compounds from Adhesives and their Contribution to Indoor Air Problems

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Materiálová analýza

    Elucidation of the Hoppy Aroma in Beers by Stir Bar and Headspace Sorptive Extraction followed by Thermal Desorption - CGC - MS/PFPD

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) applied to En vi ron men tal Aqueous Samples

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    A Novel Extraction Technique for Aqueous Samples: Stir Bar Sorptive Extraction

    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Corkiness in Wine - Trace Ana ly sis of 2,4,6-Trichloroanisole by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantification of Ethanol in Complex Oil Samples: A Comparison of Different Headspace Methods and an Automated Direct Injection Procedure

    Aplikace
    | 2011 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Determination of Formaldehyde and VOCs in Wood-based Products using an Automated Micro-Scale Chamber

    Aplikace
    | 2017 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    In-time TMS derivatization and GC/MS determination of Sugars, Organic Acids and Amino Acids for High Throughput Metabolomics Studies

    Aplikace
    | 2020 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Metabolomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.