ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Direct Injection of Distilled Spirits with PTV Matrix Removal: The Perfect Splitless Injection ?

    Aplikace
    | 1998 | GERSTEL
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Elimination of Non-Volatile Sample Matrix Components After GC Injection using a Thermal Desorber and Microvial Inserts

    Aplikace
    | 2006 | GERSTEL
    Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Průmysl a chemie

    Simultaneous Nitrogen, Sulfur, and Mass Spectrometric Analysis after Multi-Column Switching of Complex Whiskey Flavour Extracts

    Aplikace
    | 1993 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fragrance Profiling of Consumer Products using a Fully Automated Dynamic Headspace System

    Aplikace
    | 2009 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Ostatní

    Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of the Sensitivity of Static Headspace GC, Solid Phase Microextraction, and Direct Ther mal Extraction for Analysis of Volatiles in Solid Matrices

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Rapid Automated Screening of Extractable Compounds in Materials for Food Packaging, Medical or Technical Purposes

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Use of Calibration Transfer Algorithms on a Mass Spectrometry Based Chemical Sensor - Preliminary Results

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.