Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(2)
Potraviny a zemědělství
(7)
Průmysl a chemie
(2)
Instrumentace
Příprava vzorků
(5)
Výrobce
Agilent Technologies
(9)
GERSTEL
(13)
Autor
ANALYTIKA
(1)
Agilent Technologies
(254)
Chemické listy
(1)
GERSTEL
GERSTEL
Typ Publikace
Aplikace
(9)
Brožury a specifikace
(3)
Technické články
(1)
Rok vydání
Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS
GERSTEL Multi-Position Evaporation Station mVAP
Brožury a specifikace
| N/A | GERSTEL
GC, Příprava vzorků, HPLC
Instrumentace
GC, Příprava vzorků, HPLC
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Automated Solid Phase Extraction - SPE 2
Brožury a specifikace
| N/A | GERSTEL
Příprava vzorků
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Automated Disposable Pipette Extraction of Pesticides from Fruits and Vegetables
Aplikace
| 2008 | GERSTEL
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Alternative Procedure for Extraction and Analysis of PAHs in Seafood by QuEChERS-SBSE-GC-MS
Aplikace
| 2010 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Design, Performance, and Applicability of a Newly Developed Sample Introduction System for Use with Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE)
Technické články
| 2002 | GERSTEL
Termální desorpce
Instrumentace
Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
High Throughput Method for the Determination of PAHs in Seafood by QuEChERS-SBSE-GC-MS
Aplikace
| 2010 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Automated Multi-Residue Pesticide Analysis in Fruits and Vegetables by Disposable Pipette Extraction (DPX) and Gas Chromatography/Mass Spectrometry
Aplikace
| 2009 | GERSTEL
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Automated QuEChERS Extraction for the Determination of Pesticide Residues in Foods using Gas Chromatography/ Mass Spectrometry
Aplikace
| 2011 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Plasticizers in Medical Products by GC-MS with a Combined Thermodesorption - Cooled Injection System
Aplikace
| 1996 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza, Klinická analýza
Identifying key odor compounds in bourbon using solvent-free aroma dilution analysis and a novel software for interpreting GC-O data
Aplikace
| 2020 | GERSTEL
GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.