ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and GC/MS Determination of Polar and Non-polar Drugs and Pharmaceuticals in Post Mortem Brain Tissue

    Aplikace
    | 2010 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    Comprehensive Automation of the SPEGC/ MS Analysis of Opioids, Cocaine and Metabolites from Serum and Other Matrices

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    Fully Automated SPE-GC/MS Determination of Δ9-Tetrahydrocannabinol (THC) and its Metabolites in Serum Samples

    Aplikace
    | 2014 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    GERSTEL Sample Prep Solution 3-MCPD

    Brožury a specifikace
    | N/A | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Classification of Coffees from Different Origins by Chemical Sensor Technology

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma Compounds in Edible Oils by Direct Thermal Desorption GC/MS using Slitted Microvials

    Aplikace
    | 2014 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Furan Fatty Acids as Minor Components of Human Lipids by Multidimensional GC-MSD

    Aplikace
    | 1994 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Klinická analýza

    Measurement of Chemical Emissions from Spray Polyurethane Foam (SPF) Insulation Using an Automated Micro-Scale Chamber Coupled Directly with the Analysis System

    Aplikace
    | 2016 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Use of a Mass Spectral Based Chemical Sensor to Discriminate Food and Beverage Samples: Olive Oils and Wine as Examples

    Aplikace
    | 2004 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.