ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    GERSTEL Tube Spiking System - TSS - Specifications

    Brožury a specifikace
    | N/A | GERSTEL
    Termální desorpce
    Instrumentace
    Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření

    A Novel Extraction Procedure for Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE): Sequential SBSE for Uniform Enrichment of Organic Pollutants in Water Samples

    Aplikace
    | 2008 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Direct Thermal Extraction Analysis of Solid and Liquid Samples using the GERSTEL MPS Robotic Sampler, Thermal Desorption Unit (TDU 2) and Cooled Inlet System (CIS)

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Solid Phase Micro-Extraction (SPME) Coupled with Selectable 1D/2D GC-MS for the Determination of Food Product Flavors

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Throughput Method for the Determination of PAHs in Seafood by QuEChERS-SBSE-GC-MS

    Aplikace
    | 2010 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Thermal Desorption GC Analysis of High Boiling, High Molecular Weight Hydrocarbons

    Aplikace
    | 2004 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření

    A Selectable Single or Multidimensional GC System with Heart-Cut Fraction Collection and Dual Detection for Trace Analysis of Complex Samples

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Air Sampling of Fragrance Compounds using the Automated GERSTEL Gas Sampling System (GSS)

    Aplikace
    | 2014 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Alternative Procedure for Extraction and Analysis of PAHs in Seafood by QuEChERS-SBSE-GC-MS

    Aplikace
    | 2010 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Membrane Extraction of Selected Nitrogen-Containing Compounds from Crude Industrial Waste Water

    Aplikace
    | 2004 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Přednáška LABOREXPO 2024: Spektrofotometry NanoDrop: precizní analýza vzorků proteinů a DNA v mikroobjemech (M.G.P.)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez

    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.