Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
(2)
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
(3)
Výrobce
Metrohm
(3)
Autor
Agilent Technologies
(51)
GERSTEL
(11)
Metrohm
PerkinElmer
(4)
Metrohm
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(1)
Technické články
(2)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace od Metrohm | LabRulez ICPMS
Trace Detection of Melamine in Dairy Products
Aplikace
| 2020 | Metrohm
RAMAN Spektrometrie
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification of structurally very similar sugars using a portable Raman spectrometer
Aplikace
| N/A | Metrohm
RAMAN Spektrometrie
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Rapid Raw Material Identification for Formulation Compounds Using Handheld Raman Technology
Aplikace
| N/A | Metrohm
RAMAN Spektrometrie
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Materiálová analýza
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB
Čt, 6.6.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.