ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    ŠTÚDIUM VYBRANÝCH PARAMETROV ANALYTICKÝCH METÓD NA KONTROLU KONTAMINÁCIE PROPOLISOVEJ TINKTÚRY

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DEGRADÁCIA VYBRANÝCH TYPOV CYKLICKÝCH SILOXÁNOV AKO POTENCIÁLNY ZDROJ ZNEČISTENIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    GC/MSD, GC/IT
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/IT
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    STANOVENÍ STOPOVÝCH MNOŽSTVÍ LÉČIV V PITNÝCH VODÁCH METODOU GC-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    ELGA LabWater, Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 1998 | Chemické listy
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Přednáška LABOREXPO 2024: Analýza rozličných látek v kultivačním médiu

    Út, 28.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.