Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
(1)
Průmysl a chemie
(1)
Životní prostředí
(1)
Instrumentace
Příprava vzorků
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(1)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(26)
Chemické listy
PerkinElmer
(4)
RAFA
(6)
Chemické listy
Typ Publikace
Vědecké články
(3)
Rok vydání
Aplikace od Chemické listy | LabRulez ICPMS
STANOVENÍ STOPOVÝCH KONCENTRACÍ FAME V LETECKÉM PETROLEJI
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Průmysl a chemie
PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH
Vědecké články
| 1998 | Chemické listy
GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
Instrumentace
GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
EXTRAKČNÉ METÓDY A TECHNIKY STANOVENIA JÓDU V PRÍRODNÝCH MATERIÁLOCH
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
GC, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
GC, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Zaměření
Životní prostředí
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
Metrohm: Obchodní a aplikační specialista
Ne, 5.5.2024
Metrohm Česká republika
Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024
Út, 14.5.2024
Altium International
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.