ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SIMULTÁNNÍ STANOVENÍ VITAMINŮ B1, B2 A B6 METODOU KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE S HMOTNOSTNÍ DETEKCÍ

    Vědecké články
    | 2020 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SKUPINOVO-SELEKTÍVNY POLYMÉR S ODTLAČKOM MOLEKULY AKO SORBENT PRE EXTRAKCIU KUMARÍNOV Z LIEČIVÝCH RASTLÍN

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HPLC STANOVENÍ ANDROSTENONU, SKATOLU A INDOLU VE HŘBETNÍM TUKU U PRASAT

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ ENANTIOMERŮ THEANINU POMOCÍ HPLC, POROVNÁNÍ METOD DETEKCE

    Vědecké články
    | 2013 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    CHARAKTERISTIKA JEČNÉHO SLADU POMOCÍ HPLC

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ ORGANICKÝCH KYSELIN VE SPECIÁLNÍCH PIVECH A NÁPOJÍCH NA BÁZI PIVA POMOCÍ KAPILÁRNÍ IZOTACHOFORÉZY

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy (VŠCHT Praha)
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VLIV PĚSTEBNÍCH PODMÍNEK NA SPECIACI SELENU V TKÁNÍCH ŘEPKY OLEJKY

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ FENOLU A CHLORFENOLŮ VE SMĚSÍCH METODOU HPLC PO PŘEDCHOZÍM ZKONCENTROVÁNÍ NA PEVNÉ HYDROFÓBNÍ SORBENTY

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.