ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    Výchova nové generace analytických chemiků

    Ostatní
    | 2017 | Chemické listy
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření

    POUŽITÍ SPEKTRÁLNÍCHA SEPARAČNÍCH METOD K HODNOCENÍ JAKOSTI HOŘČICE BÍLÉ

    Vědecké články
    | 2024 | Chemické listy
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Head-space analýzy v pivovarské analytice

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HeadSpace
    Instrumentace
    HeadSpace
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HMOTNOSTNÁ SPEKTROMETRIA S NEGATÍVNOU CHEMICKOU IONIZÁCIOU A JEJ VYUŽITIE V GC-MS ANALÝZE ORGANICKÝCH POLUTANTOV

    Vědecké články
    | 2010 | Chemické listy
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HMOTNOSTNÁ SPEKTROMETRIA S NEGATÍVNOU CHEMICKOU IONIZÁCIOU A JEJ VYUŽITIE V GC-MS ANALÝZE ORGANICKÝCH POLUTANTOV

    Vědecké články
    | 2010 | Chemické listy
    GC/MSD
    Instrumentace
    GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Životní prostředí
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.