ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Determination of Dioxin-Like and Non-Dioxin-Like Polychlorinated Biphenyl Congeners in Foodstuffs and Animal Feed Using the Agilent 7000 Triple Quadrupole GC/MS System

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantification of Dioxin-Like Polychlorinated Biphenyls Using GCxGC-ECD with a Selective Column in the Second Dimension

    Aplikace
    | 2010 | LECO
    GCxGC
    Instrumentace
    GCxGC
    Výrobce
    Agilent Technologies, LECO
    Zaměření
    Životní prostředí

    CONFIRMATION OF DIOXINS AND DIOXIN-LIKE SUBSTANCES AT SUB-FEMTOGRAM LEVELS USINGATMOSPHERIC PRESSURE GAS CHROMATOGRAPHY (APGC) MS/MS

    Postery
    | 2018 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, GC/API/MS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, GC/API/MS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Validation of a Confirmatory GC/MS/MS Method for Dioxins and Dioxin-like PCBS to Meet the Requirements of EU Regulation 709/2014

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Dioxins in Food and Feed using GC/MS - Consumable Workflow Ordering Guide

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Compounds in Pumpkin with ‘Taro-like’ Aroma Using Solid Phase Micro-extraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Chemometrics

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies (RAFA)
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Compounds in Pumpkin with ‘Taro-like’ Aroma using Head Space-Solid phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Chemometrics

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification and Quantification of the Main Off-Flavors in Wine by GC/MS

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Combination of Standard (SBSE) and Solvent- Assisted (SA-SBSE) Stir Bar Sorptive Extraction for Comprehensive Analysis of Flavor Compounds in Beverages

    Aplikace
    | 2018 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    GC Intelligence: User-Guided Troubleshooting

    Technické články
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.