ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Rapid Automated Screening of Extractable Compounds in Materials for Food Packaging, Medical or Technical Purposes

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Secrets of GC Column Dimensions

    Prezentace
    | 2010 | Agilent Technologies
    GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    Agilent ICP-MS Journal (May 2011 – Issue 46)

    Ostatní
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (April 2017 – Issue 68)

    Ostatní
    | 2017 | Agilent Technologies
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.