ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Identification of Dairy and Plant-Based Milks by Agilent Resolve Raman Spectroscopy

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    At-Site Screening and Measurement of Adulterant Levels in Bovine Milk by Mid FTIR Spectroscopy

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Measurement of the Effects of Container Materials on Production of Light Induced Off-Flavors in Milk Using Solid Phase Microextraction (SPME) Gas Chromatography-Mass Spectroscopy

    Postery
    | 2019 | Merck (AOAC)
    GC/MSD, SPME
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Merck
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The use of SPME-GC/MS to determine the best packaging material for preventing light-induced off-flavors in milk

    Aplikace
    | 2020 | Merck
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Merck
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Detection of Spoilage Markers in Food Products using a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Detection of 2-Methoxy-3- Isobutylpyrazine (MIBP or IBMP) in Wine Using Triple Quadrupole GC/MS in PCI Mode

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Screening of Melamine and Cyanuric Acid in Milk Products Using Agilent J&W HP-5ms GC Column and Agilent 7890A/5975C GC/MSD with Column Backflushing

    Aplikace
    | 2008 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Trace-Level Analysis of Melamine in Milk Products on Agilent 7890A/5975C GC/MSD Using a New Agilent J&W DB-5ms Ultra Inert Column and SampliQ SCX Cartridges

    Aplikace
    | 2008 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs) in Milk Matrix Using an Agilent 5977E GC/MS

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Estimation of β-Sitosterol in Milk Fat (Ghee) Samples

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.