ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 2

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GPC/SEC
    Instrumentace
    GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 3

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Profiling of Citrus Oils and Determination of Furocoumarins in Citrus Oils Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Adulteration in High Quality Styrian Pumpkin Seed Oil Using Untargeted Analysis via LC-QTOF Followed by Analysis of Specific Entities via LC-QQQ

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies (RAFA)
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of PAHs in Edible Oils by Online Enrichment, Matrix Removal and Fluorescence Detection

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automating the Accurate Transfer of Viscous Samples for the Completely Automated Extraction of Mycotoxins from Edible Oils

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of the Agilent 1260 LC system for analysis of base oils, as specified by ASTM D7419

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Průmysl a chemie
     

    Mohlo by Vás zajímat


    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

    Ne, 12.5.2024
    CEITEC
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.