ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    STRUCTURAL ELUCIDATION AND UNKNOWN ANALYSIS

    Ostatní
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    Structural Elucidation of an Unknown Compound in the Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs) Extract of Avocado Using APGC-HRMS

    Aplikace
    | 2017 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Structural Elucidation of an Unknown Compound in the Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs) Extract of Avocado Using APGC-HRMS

    Aplikace
    | 2017 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optical Characteristics and Thickness of 2-layered Structures

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Rt-2560 Columns Ensure Accurate, Reliable AOAC 996.06 and AOCS Ce 1j-07 FAMEs Analysis

    Aplikace
    | 2017 | Restek
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Restek
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Highly Reproducible Detailed cis/trans FAMEs Analysis Ensured by New Optimized Rt-2560 Column Manufacturing and Application-Specific QC Test

    Aplikace
    | 2017 | Restek
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Restek
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High-Resolution GC Analyses of Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs)

    Aplikace
    | 2018 | Restek
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Restek
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of FAMEs in Biodiesel Fuel: Pro EZGC Modeling Software Ensures Proper Column Selection

    Aplikace
    | 2018 | Restek
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Restek
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    DENTIFYING NON-INTENTIONALLY ADDED SUBSTANCES (NIAS) IN FOOD CONTACT MATERIALS

    Postery
    | 2018 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/API/MS, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.