ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Agilent ICP-MS Journal (November 2021, Issue 86)

    Ostatní
    | 2021 | Agilent Technologies
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Metrohm, CEM
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Polovodiče

    Determination of Critical Elements in Foods in Accordance with US FDA EAM 4.7 ICP-MS Method

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Build a Better ICP-MS Workflow

    Prezentace
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (Pittcon)
    Příprava vzorků, ICP/MS
    Instrumentace
    Příprava vzorků, ICP/MS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CEM, Elemental Scientific
    Zaměření
    Ostatní

    Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES) - Measuring metals in wine and food handbook

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Martin Fusek: Weizmannův institut se chtěl na naší letní škole podílet

    Čt, 16.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.