DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME
Vědecké články
| 2005 | Kvasný průmysl
GC, SPME
Instrumentace
GC, SPME
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC, HeadSpace
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
Zaměření
Potraviny a zemědělství
STUDIUM TVORBY DIMETHYLSULFIDU V PRŮBĚHU SLADOVANÍ
Vědecké články
| 1996 | Kvasný průmysl
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer
Vědecké články
| 2013 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER BY SOLID PHASE EXTRACTION AND DETECTION WITH GAS CHROMATOGRAPHY IN COMBINATION WITH MASS SPECTROMETRY (GC-MS) Part I. – Creation and validation of the analytical method
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer
Vědecké články
| 2017 | Kvasný průmysl
GC, HeadSpace
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Monitoring of Acrylamide Content in Selected Foods