ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Speciation of Methyl Mercury and Mercury in Honey using High Performance Liquid Chromatography hyphenated with Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry

    Postery
    | 2022 | Shimadzu (AOAC)
    HPLC, ICP/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu FTIR talk letter vol. 36

    Ostatní
    | 2021 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Průmysl a chemie, Materiálová analýza

    Measurement of Soil Microbial Biomass Carbon and Nitrogen

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    TOC
    Instrumentace
    TOC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí

    Complete compilation of applications for food analysis

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.