ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Evaluation of the Deliciousness of Artifcial Meat

    Příručky
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Visualization of Phospholipids and Glucose in Rice Koji Using Microscopic Mass Spectrometry Imaging

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    MS Imaging
    Instrumentace
    MS Imaging
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Exploring Wagyu Brand Indicators with UV-Vis, GC-MS, a Microwave-Drying Moisture Meter, and a Meat Lipid Measuring Device

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    UV–VIS Spektrofotometrie, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluating Optical Properties of Diamonds and Natural Gemstones

    Aplikace
    | 2018 | Shimadzu
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Science-Based Evaluation and Visualization of Sake Flavors and Providing this Information to Consumers

    Technické články
    | 2023 | Shimadzu
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Scientific Instruments Company Overview

    Ostatní
    | 2018 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření

    Distribution of active pharmaceutical ingredients in Forthysia suspensa and quality control with mass spectrometry imaging

    Postery
    | 2023 | Shimadzu (ASMS)
    MS Imaging, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    MS Imaging, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Investigation of Components that Affect Flavors and Visualizing Differences in Tastes

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Instruments for Evaluations Rubber and Plastics

    Brožury a specifikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, Pyrolýza, GC/SQ, HPLC, GPC/SEC, UV–VIS Spektrofotometrie, AAS, MP/ICP-AES, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Pyrolýza, GC/SQ, HPLC, GPC/SEC, UV–VIS Spektrofotometrie, AAS, MP/ICP-AES, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.