ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Analysis of Sagebrush Aromas by Headspace SPME-GCxGC-TOFMS and Utilization of Variable Modulation in the Second Dimension Separation

    Aplikace
    | 2013 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Design of Experiment (DoE) and GERSTEL MultiPurpose Sampler (MPS): a match made in heaven

    Aplikace, Technické články
    | 2017 | Anatune
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření

    Comparison of Headspace Sampling and Stir Bar Sorptive Extraction in the Detection of Whiskey Adulteration with a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Discrimination of Soft Drinks using a Chemical Sensor and Principal Component Analysis

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Volatile Profiling of U.S. Cabernet Sauvignon Wines Using HS-SPME and the Agilent 5975 Series GC/MSD System: Relating the Chemical Profile to Sensory Properties

    Aplikace
    | N/A | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Light Crude Oil Fingerprinting from Six Different Global Regions Using GCxGCTOFMS with Structural Classifications to Compare Functional Group Differences

    Aplikace
    | 2013 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Characterization of a Mass Spectrometer based Electronic Nose for Routine Quality Control Measurements of Flavors

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Wine Discrimination using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimisation of a Large Volume Injection (LVI) Method for Organic Contaminants in Water Using Design of Experiments (DoE)

    Aplikace
    | 2018 | Anatune
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Životní prostředí
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.