ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      Automated sample preparation methods for mixing and centrifugation

      Postery
      | N/A | Anatune
      GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
      Zaměření
      Životní prostředí, Farmaceutická analýza

      Development of the Comprehensive Method for Steroid Analysis by GCxGC-HR-TOFMS

      Postery
      | 2018 | LECO (MSACL)
      GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Klinická analýza

      Characterization of Adulterated Olive Oils in Cases of Food Fraud by Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatography with Time-of-Flight Mass Spectrometry (GC×GC-TOFMS)

      Postery
      | 2013 | LECO
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

      Ne, 19.5.2024
      CEITEC

      LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

      Čt, 16.5.2024
      LabRulez

      Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

      Čt, 16.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.