ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Determination of Wine Aroma Compounds from Simple Extracts using Automated Large Volume Injection with PTV Solvent Splitting

      Aplikace
      | 1996 | GERSTEL
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Stir Bar Sorptive Extraction: A New Way to Extract Off-Flavor Compounds in the Aquatic Environment

      Aplikace
      | 2003 | Agilent Technologies
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

      Po, 29.4.2024
      Centrum dopravního výzkumu (CDV)

      Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

      Ne, 12.5.2024
      CEITEC

      Podcast CHEmic #26 – Peníze z vědy chceme do vědy vrátit, říká zakladatelka Nadace Experientia Hana Dvořáková

      Čt, 9.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.