ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    SPME workshop focusing on the analysis of Coffee

    Aplikace
    | 2012 | Anatune
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    What Are the Compounds Released from Coffee Filter Paper?

    Postery
    | 2021 | Agilent Technologies (ASMS)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, Termální desorpce, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, Termální desorpce, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Classification of Coffees from Different Origins by Chemical Sensor Technology

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Dynamic Headspace Analytical Techniques

    Prezentace
    | 2013 | Anatune
    HeadSpace
    Instrumentace
    HeadSpace
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Analysis of Food and Beverage Products using a Mass Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Benefits of Using Programmed Temperature Vaporizers (PTVs) instead of Hot Split/Splitless Inlets for Measurements of Volatiles by Liquid, Headspace, and Solid Phase MicroExtraction (SPME) Techniques

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of the Sensitivity of Static Headspace GC, Solid Phase Microextraction, and Direct Ther mal Extraction for Analysis of Volatiles in Solid Matrices

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Automated Dynamic Headspace Sampling using Replaceable Sorbent Traps

    Aplikace
    | 2007 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Ostatní

    Analysis of Beverage Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS

    Aplikace
    | 2018 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Přednáška LABOREXPO 2024: Ramanova spektroskopie: Novinky a trendy

    Čt, 23.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #28 – Věda je život mezi extází a depresí, ale neměnila bych, říká Marcela Krečmerová

    Čt, 23.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Středoškolská odborná činnost neboli SOČ – brána do světa vědy

    Čt, 23.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.