Direct Thermal Analysis of Solids - A Fast Method for the Determination of Halogenated Phenols and Anisols in Cork
Aplikace
| 1994 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Stir Bar Sorptive Extraction: Recovery of Organic Acids and Amines
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
AUTOMATED WEIGHING OPTION: PROVING THE ACCURACY OF AUTOMATED SAMPLE PREP
Aplikace
| 2020 | Anatune
Příprava vzorků
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
GERSTEL, Anatune
Zaměření
Measurement of Chemical Emissions from Spray Polyurethane Foam (SPF) Insulation Using an Automated Micro-Scale Chamber Coupled Directly with the Analysis System
Aplikace
| 2016 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Průmysl a chemie
Automated Dynamic Headspace Sampling of Aqueous Samples Using Replaceable Adsorbent Traps
Aplikace
| 2008 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
AUTOMATED LIQUID-LIQUID EXTRACTION OF GEOSMIN IN WATER BY GC-MS/MS
Aplikace
| 2017 | Anatune
GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
Zaměření
Životní prostředí
Metabolomic Profiling of Corn and Rice Extracts Using a Benchtop GC-TOFMS
Aplikace
| 2016 | LECO
GC/MSD, GC/TOF
Instrumentace
GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Thermo Extractor - TE 2
Brožury a specifikace
| N/A | GERSTEL
Termální desorpce
Instrumentace
Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Volatile Profiling of U.S. Cabernet Sauvignon Wines Using HS-SPME and the Agilent 5975 Series GC/MSD System: Relating the Chemical Profile to Sensory Properties