Use of automated sample preparation techniques for challenging sample by GC-MS
Prezentace
| 2015 | Anatune
HeadSpace, Příprava vzorků
Instrumentace
HeadSpace, Příprava vzorků
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Metabolomika
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
Vědecké články
| 2010 | Kvasný průmysl
GC, SPME, Termální desorpce
Instrumentace
GC, SPME, Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Corkiness in Wine - Trace Ana ly sis of 2,4,6-Trichloroanisole by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Detection and Quantification of Fatty Acid Methyl Esters (FAMES) in Jet Fuel by GCxGC-TOFMS
Aplikace
| 2013 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Průmysl a chemie
Identification of Furan Fatty Acids in Nutritional Oils and Fats by Multidimensional GC-MSD
Aplikace
| 1994 | GERSTEL
GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification of Fatty Acid Methyl Esters as Minor Components in Fish Oil by Multidimensional GC-MSD: New Furan Fatty Acids