ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Comparative analysis of aroma compounds of African pears via differently coated solid-phase micro-extraction fibres (SPME) using GC-FID and GCMS

    Aplikace
    | 2003 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of food using the Entech 7150 preconcentrator GC with large volume headspace

    Aplikace
    | 2012 | Anatune
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, Anatune, ENTECH
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of drugs of abuse and explosives by GC-MS

    Aplikace
    | 2016 | Peak Scientific
    GC/MSD, GC/SQ, Generátory plynů
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, Generátory plynů
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Peak Scientific
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    Detecting Differences in PEEK Preparation

    Aplikace
    | N/A | CDS Analytical
    GC/MSD, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza
    Výrobce
    CDS Analytical
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    The Use of Pyrolysis GC-MS to Characterize Artificial Sweeteners

    Aplikace
    | N/A | CDS Analytical
    GC/MSD, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza
    Výrobce
    CDS Analytical
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Organic Compounds in Different Beverages

    Aplikace
    | 2011 | Tekmar Teledyne
    GC/MSD, Purge and Trap, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Purge and Trap, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, Tekmar Teledyne
    Zaměření
    Životní prostředí

    Determination of Brix, fructose, glucose, and sucrose with NIRS

    Aplikace
    | 2023 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Measuring the optical properties of photovoltaic cells using the Agilent Cary 5000 UV-Vis-NIR spectrophotometer and the External DRA-2500

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Materiálová analýza, Polovodiče
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.