ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      A Highly Selective and Sensitive LC-MS/MS Method for the Quantification of Gluten Proteins

      Aplikace
      | 2016 | SCIEX
      LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
      Instrumentace
      LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
      Výrobce
      SCIEX
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Wheat protein: molar mass, size and shape by RPC-MALS

      Aplikace
      | N/A | Wyatt Technology (Waters)
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Waters
      Zaměření
      Proteomika

      Cyclic™ Ion Mobility Unravels Sites of Chemically Induced Deamidation

      Aplikace
      | 2024 | Waters
      LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/TOF, Iontová mobilita
      Instrumentace
      LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/TOF, Iontová mobilita
      Výrobce
      Waters
      Zaměření
      Proteomika

      A Total Solution for the Analysis of Melamine and Cyanuric Acid in Pet Food by GC/MS and Aqueous Normal-Phase LC/MS/MS

      Aplikace
      | 2007 | Agilent Technologies
      GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Analysis of Melamine and Cyanuric Acid in Food Matrices by LC-MS/MS

      Aplikace
      | 2008 | Thermo Fisher Scientific
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Determination of bromate in flour and bread by IC-MS

      Aplikace
      | 2019 | Thermo Fisher Scientific
      Iontová chromatografie, IC-MS
      Instrumentace
      Iontová chromatografie, IC-MS
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      The Development of a Sensitive Multi-Residue LC-MS/MS Method for the Quantitative Determination of Mycotoxins in Animal Feedstuffs and Silage Using Xevo TQ-S

      Aplikace
      | 2014 | Waters
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Waters
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      High Salt Gradient Analysis of Post-Translational Modifications - Deamidation Monitoring

      Aplikace
      | 2016 | Thermo Fisher Scientific
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Farmaceutická analýza

      Determination of anionic polar pesticides and oxyhalides in beer and strawberry samples using IC-HRAM-MS

      Aplikace
      | 2018 | Thermo Fisher Scientific
      Iontová chromatografie, LC/Orbitrap, IC-MS, IC/MS/MS
      Instrumentace
      Iontová chromatografie, LC/Orbitrap, IC-MS, IC/MS/MS
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Analysis of 3-MCPD Fatty Acid Diesters in Palm Oil Using a Triple Quadrupole LC/MS/MS [LCMS-8030]

      Aplikace
      | 2012 | Shimadzu
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

      Ne, 19.5.2024
      CEITEC

      LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

      Čt, 16.5.2024
      LabRulez

      Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

      Čt, 16.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.