ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Pyrolysis of Soy Clothing Fiber

    Aplikace
    | N/A | CDS Analytical
    GC/MSD, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza
    Výrobce
    CDS Analytical
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Evaluation of Aroma Generated During Cooking

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Simultaneous Analysis of 477 Residual Pesticides in Agricultural Crops Using GC-MS/MS - Part 1

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Phytoestrogens in Soy Milk by GC/MS/MS with the Agilent 7000 Series Triple Quadrupole GC/MS

    Aplikace
    | 2009 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 2. Flavor components in soy sauce

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Concentration Analysis of Volatile Components of Soy Sauce - Comparative Collection Methods Using MonoTrap RGC18 TD

    Aplikace
    | N/A | GL Sciences
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Výrobce
    GL Sciences
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of 3-chloro-1,2-propanediol in soy sauce (hydrolysed vegetable protein – HVP)

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Amino Acids Contained in Soy Sauce

    Aplikace
    | 2011 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Dairy and Plant-Based Milks by Agilent Resolve Raman Spectroscopy

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.