ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer

      Vědecké články
      | 2013 | Kvasný průmysl
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      STUDIUM TVORBY DIMETHYLSULFIDU V PRŮBĚHU SLADOVANÍ

      Vědecké články
      | 1996 | Kvasný průmysl
      GC
      Instrumentace
      GC
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME

      Vědecké články
      | 2005 | Kvasný průmysl
      GC, SPME
      Instrumentace
      GC, SPME
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics

      Vědecké články
      | 2011 | Kvasný průmysl
      Příprava vzorků
      Instrumentace
      Příprava vzorků
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Head-space Analysis in Brewing Analytics

      Vědecké články
      | 2012 | Kvasný průmysl
      HeadSpace
      Instrumentace
      HeadSpace
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION

      Vědecké články
      | 2009 | Kvasný průmysl
      GC, HeadSpace
      Instrumentace
      GC, HeadSpace
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS

      Vědecké články
      | 2009 | Kvasný průmysl
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS

      Vědecké články
      | 2009 | Kvasný průmysl
      GC
      Instrumentace
      GC
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Main Gas Chromatographic Detectors Used in Brewing Analytics

      Vědecké články
      | 2011 | Kvasný průmysl
      GC
      Instrumentace
      GC
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

      Vědecké články
      | 2010 | Kvasný průmysl
      GC, SPME, Termální desorpce
      Instrumentace
      GC, SPME, Termální desorpce
      Výrobce
      GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

      Út, 28.5.2024
      Altium International

      Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

      Ne, 26.5.2024
      LabRulez

      LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

      Čt, 16.5.2024
      LabRulez
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.