ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fighting food fraud – a unique approach to tackle extra virgin olive oil adulteration

    Ostatní
    | 2020 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 2

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GPC/SEC
    Instrumentace
    GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 3

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of olive oil purity based on triacylglycerols profiling by UHPLC-CAD and principal component analysis

    Aplikace
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of olive oil purity based on triacylglycerols profiling by UHPLC-CAD and principal component analysis

    Aplikace
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Use of MALDI-TOF mass spectrometry and machine learning to detect the adulteration of extra virgin olive oils

    Postery
    | 2018 | Shimadzu
    MALDI, LC/TOF, LC/MS
    Instrumentace
    MALDI, LC/TOF, LC/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Assessment of Bisphenol A Specific Migration from Packaging Materials into Food Simulants Using UHPLC-MS/MS and LC with Fluorescence Detection

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.