ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Vision Air

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Metrohm
    Software, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    Software, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření

    Kinase inhibition screening by label-free mass spectrometry employing the MALDI PharmaPulse HTS solution

    Aplikace
    | 2020 | Bruker
    MALDI, LC/TOF, LC/MS
    Instrumentace
    MALDI, LC/TOF, LC/MS
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Klinická analýza

    PROGRAM - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Martin Fusek: Weizmannův institut se chtěl na naší letní škole podílet

    Čt, 16.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.