ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Evaluation of Aroma Generated During Cooking

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 2. Flavor components in soy sauce

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of 3-chloro-1,2-propanediol in soy sauce (hydrolysed vegetable protein – HVP)

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of preservative additives in food by Agilent 7820A GC

    Aplikace
    | 2009 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Concentration Analysis of Volatile Components of Soy Sauce - Comparative Collection Methods Using MonoTrap RGC18 TD

    Aplikace
    | N/A | GL Sciences
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Výrobce
    GL Sciences
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Amino Acids Contained in Soy Sauce

    Aplikace
    | 2011 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Selectable Single or Multidimensional GC System with Heart-Cut Fraction Collection and Dual Detection for Trace Analysis of Complex Samples

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    INNOVATIONS IN SAMPLE PREP FOR GC & GC-MS

    Prezentace
    | 2016 | Merck
    SPME, Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Instrumentace
    SPME, Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Výrobce
    Merck
    Zaměření

    A Solid-phase Micro-extraction GC-MS/MS Method for Rapid Quantitative Analysis of Food and Beverages for the Presence of Restricted Biologically Active Flavorings

    Aplikace
    | 2011 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    CSSC & MSMS 2024 (Program konference, přednášející)

    Út, 14.5.2024
    Spektroskopická společnost Jana Marka Marci
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.