ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Head-space Analysis in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2012 | Kvasný průmysl
    HeadSpace
    Instrumentace
    HeadSpace
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    POUŽITÍ SPEKTRÁLNÍCHA SEPARAČNÍCH METOD K HODNOCENÍ JAKOSTI HOŘČICE BÍLÉ

    Vědecké články
    | 2024 | Chemické listy
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PŘEDPOVĚDI RETENČNÍCH INDEXŮ V PLYNOVÉ CHROMATOGRAFII BOJOVÝCH CHEMICKÝCH LÁTEK

    Vědecké články
    | 2018 | THE SCIENCE FOR POPULATION PROTECTION
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Nebezpečné látky

    DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Instrumentace
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Methods for verifying the authenticity of hops – an effective tool against falsification

    Vědecké články
    | 2016 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME

    Vědecké články
    | 2005 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer

    Vědecké články
    | 2017 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

    Ne, 12.5.2024
    CEITEC
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.