ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer

    Vědecké články
    | 2017 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    POUŽITÍ SPEKTRÁLNÍCHA SEPARAČNÍCH METOD K HODNOCENÍ JAKOSTI HOŘČICE BÍLÉ

    Vědecké články
    | 2024 | Chemické listy
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    N-nitrosamines in 21th Century

    Vědecké články
    | 2016 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.