ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Determination of Low Level Lactose in Dairy Products Using UHPLC-MS

    Aplikace
    | 2019 | Waters
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast and sensitive determination of lactose in lactose-free products using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast determination of lactose in dairy products

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Lactose in Lactose-Free Milk Products by High-Performance Anion-Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of lactose in lactose-free dairy products using HPAE coupled with PAD and MS dual detection

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie, IC-MS
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Simultaneous Analysis of Lactose, Allolactose, Lactulose and Saccharides Contained in Low Lactose Dairy Products Using HPLC with Post-column Fluorescence Derivatization Method

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Simultaneous Analysis of Lactose, Allolactose, Lactulose and Saccharides Contained in Low Lactose Dairy Products Using HPLC with Post-column Fluorescence Derivatization Method

    Postery
    | 2021 | Shimadzu (AOAC)
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Determinations of Lactose and Lactulose in Milk Products Using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Contaminant Analysis by DPiMS™-2020 (3): Detection of Sleeping Pills in Beverages

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of sugars in dairy products using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2020 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

    Ne, 12.5.2024
    CEITEC

    Podcast CHEmic #26 – Peníze z vědy chceme do vědy vrátit, říká zakladatelka Nadace Experientia Hana Dvořáková

    Čt, 9.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.