Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
ICP/MS
(1)
ICP/OES
(2)
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
(11)
Shimadzu
(5)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(11)
Shimadzu
(5)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(7)
Brožury a specifikace
(1)
Ostatní
(3)
Příručky
(5)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS
Quick and Real-Time Potency Determination of Cannabinoids Using FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Cannabis Potency Test Using the 630 FTIR Spectrometer
Ostatní
| 2020 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Fast, Easy, and Reliable Monitoring of THCA and CBDA Decarboxylation in Cannabis Flower and Oil Samples Using Infrared Spectroscopy
Technické články
| 2022 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
AGILENT CARY 630 FTIR FOR QUICK AND REAL TIME DETERMINATION OF CANNABINOID POTENCIES
Ostatní
| 2017 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
Fast, effective evaluation of edible bird nests using the handheld Agilent 4100 ExoScan FTIR
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Contaminant Analysis Using EDXIR-Analysis Software for Combined EDX-FTIR Analysis
Aplikace
| 2017 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie, X-ray
Instrumentace
FTIR Spektroskopie, X-ray
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the Agilent 4500 Series FTIR to the Stable Isotope Technique for Assessing Intake of Human Milk in Breastfed Infants
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants
Ostatní
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.