Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
ICP/MS
(2)
ICP/OES
(3)
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
(12)
Shimadzu
(6)
Thermo Fisher Scientific
(2)
Autor
Agilent Technologies
(12)
Chemické listy
(1)
Shimadzu
(6)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(11)
Brožury a specifikace
(1)
Ostatní
(2)
Příručky
(5)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS
Quantitative Analysis of Sugars (Fructose, Glucose, and Sucrose) in Honey by FTIR
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quick and Real-Time Potency Determination of Cannabinoids Using FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
POUŽITÍ SPEKTRÁLNÍCHA SEPARAČNÍCH METOD K HODNOCENÍ JAKOSTI HOŘČICE BÍLÉ
Vědecké články
| 2024 | Chemické listy
GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the Agilent 4500 Series FTIR to the Stable Isotope Technique for Assessing Intake of Human Milk in Breastfed Infants
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants
Ostatní
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
At-Site Screening and Measurement of Adulterant Levels in Bovine Milk by Mid FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of tea using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.