Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(1)
Metabolomika
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
ICP/MS
(1)
ICP/OES
(2)
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
(15)
Shimadzu
(3)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Wiley
(1)
Autor
Agilent Technologies
(15)
Shimadzu
(3)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Wiley
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(11)
Brožury a specifikace
(2)
Ostatní
(1)
Příručky
(5)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS
QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of tea using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of sugars using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent Molecular Spectroscopy Compendium
Příručky
| 2013 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of dairy powders using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Sucrose Levels in Infant Cereals Using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR Spectrometer
Aplikace
| 2015 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Molecular Spectroscopy Compendium - Ensure food quality, production, and safety
Příručky
| 2014 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Measurement of Acrylamide in Potato Chips by Portable FTIR Analyzers
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quick and Real-Time Potency Determination of Cannabinoids Using FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of coffee using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.