Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS
Measurement of Arsenic and Selenium in White Rice and River Water by Hydride Generation-Atomic Absorption Spectrometry (HG-AAS) with Electric Cell Heating
Aplikace
| 2015 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Determination of Elemental Composition of Animal Feed by ICP-OES According to EN 15621
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Evaluation of heavy metal migration from plastic food packaging materials to aqueous simulants by ICP-MS
Aplikace
| 2019 | Shimadzu
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Arsenic in Canned Fish with Hydride Vapour Generation Method
Aplikace
| 2013 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Cleaning Validation of Food Production Equipment by TOC and TN Measurement
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
TOC
Instrumentace
TOC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flame AA Analysis of Cadmium (Cd) and Lead (Pb) in Simulated Seawater and Polished Rice Using Chelating Polymer Solid Phase Extraction
Aplikace
| 2014 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
Analysis of Nutritional and Harmful Elements in Powdered Milk by ICPE-9820 / HVG-1
Aplikace
| 2015 | Shimadzu
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
UV-VIS Spectroscopic Analysis of Crude Palm Oil and Palm Oil Products with ISO and MPOB Test Methods
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Simultaneous Determination of Heavy Metal and Mineral Contents in Fruit Juices using Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry