Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(1)
Klinická analýza
(1)
Metabolomika
(8)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(3)
FTIR Spektroskopie
(2)
ICP/MS
(1)
ICP/OES
(2)
Výrobce
Shimadzu
(36)
Autor
Agilent Technologies
(16)
RAFA
(11)
Shimadzu
Thermo Fisher Scientific
(1)
Shimadzu
Typ Publikace
Aplikace
(15)
Brožury a specifikace
(2)
Ostatní
(1)
Postery
(9)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS
Utilizing SPME Arrow and GC-MS to Characterize the Aroma profile of Leading Seltzers Brands
Postery
| 2021 | Shimadzu (Pittcon)
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Utilizing SPME Arrow and GC-MS to Characterize the Aroma profile of Leading Seltzers Brands
Postery
| 2021 | Shimadzu (AOAC)
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Amino Acids Contained in Alcohol
Aplikace
| 2011 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Utilizing SPME Arrow and GC-MS to Characterize the Aroma profile of Leading Seltzers Brands
Postery
| 2021 | Shimadzu (AOAC)
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Amino Acids Contained in Green Tea
Aplikace
| 2012 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Development of a Quantitative Method of Eight Cannabinoids Including Total THC and GCMS
Postery
| 2020 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Amino Acids Contained in Miso Soup
Aplikace
| 2011 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Analysis of Amino Acids Contained in Dashi (Japanese Soup Stock)
Aplikace
| 2011 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Amino Acids Contained in a Grain of Rice
Aplikace
| 2011 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.