ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS

    New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (2)

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (1)

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Sulfur Compounds in Beer Using Nexis™ SCD-2030

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Sulfur Compounds in Beer

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC, HeadSpace, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, HeadSpace, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of Aroma Characteristics Using the Smart Aroma Database - Simple Calculation of OAV

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma Compounds in Cheese

    Aplikace
    | 2012 | Shimadzu
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu, GL Sciences
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Sensitivity Analysis of White Wine Aroma Components Using ITEX DHS

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Sensitivity Analysis of White Wine Aroma Components Using ITEX DHS

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma in Frozen Shrimp Using Thermal Desorption-GC/MS

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of odor components in fish by Shimadzu Off-Flavor system

    Postery
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.