Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(1)
FTIR Spektroskopie
(1)
ICP/OES
(1)
Spotřební materiál
(2)
Výrobce
Shimadzu
(15)
Autor
Agilent Technologies
(15)
GERSTEL
(7)
PerkinElmer
(1)
RAFA
(6)
Shimadzu
Shimadzu
Typ Publikace
Aplikace
(12)
Postery
(2)
Příručky
(1)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS
New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (2)
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (1)
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
GC, GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Volatile Sulfur Compounds in Beer Using Nexis™ SCD-2030
Aplikace
| 2019 | Shimadzu
GC, HeadSpace
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Volatile Sulfur Compounds in Beer
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
GC, HeadSpace, GC kolony, Spotřební materiál
Instrumentace
GC, HeadSpace, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Evaluation of Aroma Characteristics Using the Smart Aroma Database - Simple Calculation of OAV
Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Aroma Compounds in Cheese
Aplikace
| 2012 | Shimadzu
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu, GL Sciences
Zaměření
Potraviny a zemědělství
High Sensitivity Analysis of White Wine Aroma Components Using ITEX DHS
Aplikace
| 2019 | Shimadzu
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
High Sensitivity Analysis of White Wine Aroma Components Using ITEX DHS
Aplikace
| 2019 | Shimadzu
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Aroma in Frozen Shrimp Using Thermal Desorption-GC/MS
Aplikace
| N/A | Shimadzu
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of odor components in fish by Shimadzu Off-Flavor system
Postery
| N/A | Shimadzu
GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.